HEILOO – Vroeg of laat krijgt iedereen een keer met fysiotherapie te maken. Of het nou gaat om een overbelaste spier, revalidatie na een operatie of herstel bij sportblessures: Fysiopartner Heiloo helpt. Een vakkundige drie-eenheid biedt er dagelijks een zeer uitgebreid pakket specialisaties, gericht op een brede doelgroep.

In vijftien jaar tijd groeide Fysiopartner Heiloo uit van aanbieder van (medi-)fitness tot vertrouwd adres voor vrijwel alle leeftijden en vele denkbare fysieke aangelegenheden. Een professioneel team van specialisten staat er met de nodige toewijding, persoonlijke aandacht, efficiënte samenwerking en een multidisciplinair netwerk klaar, om een ieder op fysiek gebied van dienst te zijn.

Persoonlijke aandacht
Naast de vertrouwde gezichten van Douglas Roos van Raadshoven en Lisette Mooy is sinds begin dit jaar Sophie Verhorst de nieuwste tak aan de boom van Fysiopartner Heiloo. Met het CIOS-diploma op zak en studerend voor fysiotherapeut, verzorgt zij aan de Westerweg zowel personal als small group-training. “Met het doel conditie op te bouwen en/of af te vallen, nemen mensen vaak een sportschoolabonnement. Meestal mist de bekende stok achter de deur, waardoor de routine om actief te zijn én te blijven dikwijls al snel verslapt. Bij personal training heb je een echte 1 op 1 afspraak, met volle aandacht”, vertelt Sophie. “Die is er uiteraard ook bij de kleine groepen van zes tot acht deelnemers.”
[voor meer informatie en aanmelden personal training kunt u contact opnemen met Sophie Verhorst 0642363118]

Geriatrie-fysiotherapie
Lisette Mooy is gespecialiseerd in mensen met een hoge leeftijd en/of ouderdoms gerelateerde klachten. Denk aan problemen als gevolg van artrose, dementie, Parkinson et cetera. Met een afgeronde master geriatrie kijkt zij met haar behandelmethode niet alleen naar een bepaalde klacht, maar tevens naar de gehele persoon en diens leefomstandigheden. “Dat is van meerwaarde voor mensen met complexe klachten, denkend aan geregeld vallen, algemene achteruitgang, kwetsbaarheid enzovoort. Door multidisciplinair te werken en daarmee nauw overleg te voeren met diverse (para)medici, kun je iemand echt een stap verder helpen”, aldus Lisette.

Orthopedie en echografie
Manueel therapeut Douglas Roos van Raadshooven werkt bij Fysiopartner Heiloo vooral orthopedisch gericht. Daarmee helpt hij mensen met sportgerichte klachten, nabehandelingen van operaties aan bijvoorbeeld heupen, knieën of schouders.
Daarnaast is hij echografist, waardoor hij gerichter in het lichaam kan kijken. “Iemand komt eerst bij mij met zijn of haar verhaal, waarop ik een bewegingsonderzoek uitvoer. Indien nodig kan vervolgens een echo-onderzoek plaatsvinden. Echografie is geen standaardprocedure, maar kan in menig geval een waardevolle aanvulling zijn op wat we hier fysiek bekijken”, aldus Douglas.
Welk fysiek ongemak het ook betreft, de daadkrachtige drie-eenheid van Fysiopartner Heiloo heeft alle specialisaties in huis om iemand daadwerkelijk een stap verder te doen (helpen) maken.

Leave a reply